Ветеринарна клиника Изгрев

Бургосвет

Информация:

Ветеринарна клиника “Изгрев” отваря врати на 03.10.2006г. Средата на 2008г. е открит Рентгенов Кабинет към Клиниката, който е първият лицензиран такъв на територията на Бургаска област. Клиниката разполага с Ехограф, ЕКГ-апарат, Ултразвуков скалер за почистване зъбния камък на домашните любимци, Стоматологична турбина, Апарати за изследване на кръв/биохимия и морфология /, Машина за Инхалационна анестезия, Кислороден Преобразувател . Разполага и с необходимата апаратура и тестове за извършване на дерматологични изследвания, копропроби, урина- биохимия и седимент, изследвания за кръвни паразити и вирусни заболявания, тестване за дерматофити, Биопсични изследвания.
Екипът от ветеринарни лекари освен работата с изброените по-горе уреди, извършва и хирургични интервенции: ортопедични, онкологична хирургия с реконструкция, коремни операции, операции в областта на главата, козметични операции. Извършвасе и подстригване – хигиенно и естетично.

Към момента в Клиниката работят: д-р И. Дочев – дерматология, инфекциозни и паразитни заболявания, образна диагностика, стоматология и ортопедия, онкологична хирургия; д-р Дочева – анестезиология, екзотични домашни любимци,спешна медицина, акушерство и гинекологични заболявания, зоопсихология, хирургия; д-р Стефанов – вътрешни болести, лабораторна диагностика, инфекциозни заболявания, диетология, хирургия.

Целта на клиниката е да намерите индивидуално и приятелско отношение, както и да бъде отделено нужното внимание и време на вашия домашен любимец, а също и на вас. Екипът на клиниката ще се постарае да отговори на всички ваши въпроси, тревоги и желания в най-пълна степен.

Заповядайте при Ветеринарна клиника “Изгрев” при всеки възникнал здравословен проблем с вашия домашен любимец. Екипът ще вложи всички умения, възможности и усилия за да помогне на вашият любимец. Ако желаете може да запишете и точен час за посещение.

Работно време

Понеделник от 09:00 до 19:30ч.
Вторник от 09:00 до 19:30ч.
Сряда от 09:00 до 19:30ч.
Четвъртък от 09:00 до 19:30ч.
Петък от 09:00 до 19:30ч
Събота от 09:00 до 17:30ч.
Неделя от 09:30 до 14:00ч.

Контакти

burgosveteood@gmail.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *