БМБ ООД

Уреди за функционална рехабилитация София

Информация:

БМБ ООД e частна българска фирма, която от 1995 година се занимава с производство и внос на специализирано оборудване за медицинска рехабилитация, кинезитерапия и фитнес.

БМБ ООД предлага в България, Македония и Молдова оборудване, уреди и принадлежности за:
– Функционална рехабилитация на опорно-двигателния апарат;
– Масаж;
– Ерготерапия;
– Психомоторика и сензорна терапия за деца със специални нужди;
– Фитнес уреди.

Цялата гама от изделия, предлагани от БМБ са обединени от философията:

Мотото на фирмата е: “Функция се възстановява с Функция”

Фирмата предлага в България, Македония и Молдова:
– Уреди за функционална рехабилитация на опорно-двигателния апарат;
– Ерготерапия;
– Психомоторика и сензорна терапия;
– Фитнес.

БМБ има собствено производство, но голяма част от уредите са внос от Ledraplastic – Италия, Tera-Band – САЩ, JENX – Великобритания, Imbema – Холандия, Offcar – Италия и HABA – Германия и др.

От 2000 год специално за инвалиди БМБ предлага устройства за преодоляване на архитектурни бариери (платформи и рампи), като представител на VIMEC – Италия и KVISTBERGA – Швеция.

БМБ ООД е представител на Vimec – Италия от 2001 г.

Вече 30 години фирмата Vimec произвежда пълна гама подемни устройства за преодоляване на архитектурни бариери по един безопасен и комфортен начин. Предназначени за хората със специфични потребности, тези устройства са с изключително високи критерии за безопасност, лесни за употреба, заемат малко място и не нарушават архитектурния план на сградата. Проектират се за всеки отделен случай и са подходящи за инсталиране както вътре в сградата, така и на открито. Vimec е лидер в Италия и заема голям пазарен дял в Европа, има солидни позиции в Австралия, Русия, Китай и страните от Америка.

Като представител на Vimec, фирма БМБ ООД проектира, монтира и извършва сервизна дейност. Досега в България са монтирани близо 100 броя стълбищни и вертикални подемни устройства (платформи) за инвалиди. Наши клиенти са Парламента, Президенството, министерства и областни съдилища, Метрополитена, културни домове и др.

При решаване на проблемите с достъпната среда БМБ ООД е доказала своите умения, професионализъм и коректност. Високо ценим нашите клиенти и се стараем да предложим най-ефективното решение.

Работно време

Понеделник от 08:00 до 18:00ч.
Вторник от 08:00 до 18:00ч.
Сряда от 08:00 до 18:00ч.
Четвъртък от 08:00 до 18:00ч.
Петък от 08:00 до 18:00ч.
Събота – почивен ден.
Неделя – почивен ден.

Контакти

bmb_bg@yahoo.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *