Аптеки Оптима

Аптеки – гр. Русе

Информация:

“Оптима” е една модерна верига от аптеки, която вече 20 години успешно развива своята дейност на русенския пазар. Високото качество на обслужване е запазена марка на аптеки “Оптима”. Винаги сме отделяли специално внимание на обслужването и целият ни екип работи усилено, за да могат нашите клиенти да се чувстват сигурни и спокойни, когато пазарувате от нас. Една от основните задачи на нашите фармацевти е да преминават курс на обучение във връзка с новите фармацевтични продукти, които влизат на българския пазар.

Здравето на хората е най-важно за нас. Нашата цел е да сме максимално полезни за Вас поддържайки голямо продуктово разнообразие.

Щандовете по козметика са отворени, за да могат консултантите ни по козметика да имат по-добра комуникация с клиента. Клиентите ни спокойно могат да разговарят с нашите консултанти, да обсъждат алтернативи и варианти за козметични продукти, така че накрая да излязат от аптеката с напълно подходящия продукт за тях, отговарящ на техните нужди.

Разбира се, клиента може да се допитва и да иска подробна информация за фармацевтични продукти. За тази цел нашите фармацевти чрез непрекъсната интернет връзка имат достъп до широка база от данни, която дава информация за действието на всички лекарства, които се предлагат на българския пазар. Аптеки Оптима са разположени на територията на гр.Русе и предлагат: Договор със НЗОК и хомеопатични монопрепарати.

Онлайн дрогерия на Аптеки Оптима – здравето на хората е най-важно за нас. Нашата цел е да сме максимално полезни за Вас поддържайки голямо продуктово разнообразие. Щандовете за козметика онлайн са отворени, за да могат консултантите ни по козметика да имат по-добра комуникация с клиента. Клиентите ни спокойно могат да разговарят с нашите консултанти, да обсъждат алтернативи и варианти за козметични продукти, така че накрая да излязат от аптеката с напълно подходящия продукт за тях, отговарящ на техните нужди.

Работно време

Понеделник от 08:00 до 21:00ч.
Вторник от 08:00 до 21:00ч.
Сряда от 08:00 до 21:00ч.
Четвъртък от 08:00 до 21:00ч.
Петък от 08:00 до 21:00ч.
Събота – почивен ден.
Неделя – почивен ден.

Контакти

apteka@apteka-optima.com

Адрес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *